96 34 06 56

Om os

P.E. Kristensens Eftf. er en familieejet virksomhed med base i Nordjylland, der har arbejdet med salg og service af vaskeri, køl og storkøkken siden 1974. I dag sidder 3. generation i familien Kristensen ved roret. P.E Kristensens Eftf. opererer i hele Jylland og på Fyn og yder service på alle førende producenter.

P.E. Kristensens Eftf. har i mere end 10 år været officiel servicepartner for Zanussi- og Electrolux Professional. Vores serviceteknikere er løbende på kursus hos Electrolux for uddannelse i nye produkter og information om kommende spændende produkter fra Electrolux.

På vores adresser i Nørresundby og Randers sidder Dan, Lotte, Mads og Jens Petter og koordinerer serviceopgaver, salg af reservedele, samt projektering og rådgivning, mens Niels-Kristian er vores salgschef ude i marken.

Kontoret / Telefonerne er åben mandag til torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-15.00.

Vagttelefon

Med mange kunder i blandt andet restaurationsbranchen ved vi, hvor vigtigt det er at kunne rykke hurtigt ud til vores kunder med kort varsel og yde service, hvis uheldet skulle være ude. Når det kommer til restauranter, så har man få timer på døgnet, hvor man skal tjene sine penge. Hvis din ovn bryder ned lørdag aften, med en restaurant fyldt med sultne gæster, så kan bundlinjen hurtigt forvandles fra sort til rød. Derfor har vi en tekniker klar ved vores vagttelefon alle årets 365 dage, der er klar til at rykke ud, hvis uheldet skulle være ude. Vi rykker ud i hele Jylland + Fyn og servicerer dit køkken med kort varsel. Vi kan klare alt i dit køkken – ovn, opvask, friture, komfur, køleskab.

Hvis du har en eftersynsaftale hos os, så får du 10% rabat på regningen, hvis du får brug for, at vi rykker ud med vagttelefonen.

Mandag til torsdag: kl. 16:00-20:00

Fredag: kl. 15:00 – 20:00

Weekend og helligdage: kl. 08:00 – 20:00

Eftersynsaftale

De fleste bilejere er velvidende, om at det er fordelagtigt at få sin bil serviceret en gang om året, for at være sikker på, at alt er som det skal være. Med over 40 års erfaring indenfor serviceringen af storkøkkener af enhver størrelse, kan vi med sikkerhed i stemmen sige, at det ikke er alle, der er klar over, at et køkken ligeledes skal holdes skarp med service, gerne en gang om året.

Med vores store erfaring på området, så har vi set med vores egne øjne, hvor vigtigt det er at få sit køkken serviceret og kigget efter i sømmene.

Det siger selv, at værktøj, der er gået i stykker ikke er meget værd – derfor er det altafgørende for et velfungerende køkken, at værktøjet er 100% i orden. Et lukket køkken serverer sjældent særlig meget mad, derfor kan man undgå driftsforstyrrelse ved at tegne en eftersynsaftale hos os. Det er vores klare erfaring, at vi er i stand til at fange mange fejl og mangler ved diverse køkkenudstyr, inden det går galt. Derfor kan vi spare dig at skulle lukke dit køkken ned lige midt i arbejdet og ringe til vores vagttelefon.

Prisen på vores eftersynsaftale er afhængig af, hvor stort et køkken du har og hvilket køkkenudstyr, der skal inkluderes i eftersynsaftalen. Ring til vores serviceafdeling eller spørg vores tekniker, når han er ude hos jer, så sørger vi for at strikke et godt tilbud sammen til jer hurtigst muligt.

Vaskeriservice

Hos P.E Kristensens beskæftiger vi os ikke kun med storkøkkener og service af dem. Vi har i mange år serviceret vaskerier af større og mindre skala. Vi har en bred kundekreds, når det kommer til service af vaskeri – lige fra børnehaver og plejehjem til hele opgange i de større byer.

Jens Petter Hansen
Teknisk Chef
jph@pe-kristensen.dk

Dan Ellermann
Servicechef
de@pe-kristensen.dk

Mads Kristensen
Adm. Direktør
mrk@pe-kristensen.dk

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.