Eftersynsaftaler

Undgå nedbrud – Tegn en eftersynsaftale

De fleste bilejere er velvidende, om at det er fordelagtigt at få sin bil serviceret en gang om året, for at være sikker på, at alt er som det skal være. Med over 40 års erfaring indenfor serviceringen af storkøkkener af enhver størrelse, kan vi med sikkerhed i stemmen sige, at det ikke er alle, der er klar over, at et køkken ligeledes skal holdes skarp med service, gerne en gang om året.

Med vores store erfaring på området, så har vi set med vores egne øjne, hvor vigtigt det er at få sit køkken serviceret og kigget efter i sømmene.

Vi holder liv i dit køkkengrej

Det siger selv, at værktøj, der er gået i stykker ikke er meget værd – derfor er det altafgørende for et velfungerende køkken, at værktøjet er 100% i orden. Et lukket køkken serverer sjældent særlig meget mad, derfor kan man undgå driftsforstyrrelse ved at tegne en eftersynsaftale hos os. Det er vores klare erfaring, at vi er i stand til at fange mange fejl og mangler ved diverse køkkenudstyr, inden det går galt. Derfor kan vi spare dig at skulle lukke dit køkken ned lige midt i arbejdet og ringe til vores vagttelefon.

Prisen på vores eftersynsaftale er afhængig af, hvor stort et køkken du har og hvilket køkkenudstyr, der skal inkluderes i eftersynsaftalen. Ring til vores serviceafdeling eller spørg vores tekniker, når han er ude hos jer, så sørger vi for at strikke et godt tilbud sammen til jer hurtigst muligt.

Se også vores:

Electrolux Storkøkken Service

LÆS MERE

Electrolux Vaskeriservice

LÆS MERE

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at lave en serviceaftale med os, har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at benytte dig af kontaktformularen herunder, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.