Electrolux Storkøkken Service

Service til dit storkøkken

Når storkøkkenet trænger til et grundigt eftersyn, er vi Jeres autoriserede Electrolux Professional servicepartner. Vi gennemgår alle elementer, hvis der er behov herfor, men vi tilbyder ligeledes professionel service, hvis blot et enkelt Electrolux-element skal repareres eller fejlrettes.

Vores kørende teknikere er alle uddannet, så de kan tage hånd om den nødvendige service af Electrolux-produkterne i jeres storkøkken.

Garantiservice på Fyn og i Jylland

Vi tilbyder garantiservice i hele den vestlige del af landet og kører altid med et bredt sortiment af originale reservedele, så vi hurtigt kan reparere og yde service på Electrolux Professional produkter hos:
Kantiner
Restauranter og caféer
Institutioner
Hoteller
Hospitaler

Fast serviceaftale til storkøkkenet

Hos P.E. Kristensens Eftf. tilbyder vi også faste aftaler på service og står altid til rådighed med en specifikt tilpasset én af slagsen til jeres virksomhed. Kontakt os på tlf. 96 34 06 56, hvis du ønsker yderligere informationer eller at indgå en aftale.

Vi tilbyder Electrolux service uden for almindelig åbningstid

Ved tilkald af hjælp til Electrolux service uden for almindelig åbningstid må påregnes et tilkaldgebyr på 1250,-. Dette gælder også, hvis det er garantiservice for Electrolux. Vores vagt kan kontaktes på 28 10 66 94.

Vagtordningen er åben mandag til torsdag mellem kl. 16-20, fredag mellem kl. 15-20 samt i weekender og helligdage fra kl. 08-20.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at lave en serviceaftale med os, har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at benytte dig af kontaktformularen herunder, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.