Om os

Familieejet på 3. generation

P.E. Kristensens Eftf. er en familieejet virksomhed med base i Nordjylland, der har arbejdet med salg og service af vaskeri, køl og storkøkken siden 1974. I dag sidder 3. generation i familien Kristensen ved roret. P.E Kristensens Eftf. opererer i hele Jylland og på Fyn og yder service på alle førende producenter.

P.E. Kristensens Eftf. har i mere end 10 år været officiel servicepartner for Zanussi- og Electrolux Professional. Vores serviceteknikere er løbende på kursus hos Electrolux for uddannelse i nye produkter og information om kommende spændende produkter fra Electrolux.

På vores adresser i Nørresundby og Randers sidder Dan, Lotte, Mads og Jens Petter og koordinerer serviceopgaver, salg af reservedele, samt projektering og rådgivning, mens Niels-Kristian er vores salgschef ude i marken.

Kontoret / Telefonerne er åben mandag til torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-15.00.

Vagttelefon

Med mange kunder i blandt andet restaurationsbranchen ved vi, hvor vigtigt det er at kunne rykke hurtigt ud til vores kunder med kort varsel og yde service, hvis uheldet skulle være ude. Når det kommer til restauranter, så har man få timer på døgnet, hvor man skal tjene sine penge. Hvis din ovn bryder ned lørdag aften, med en restaurant fyldt med sultne gæster, så kan bundlinjen hurtigt forvandles fra sort til rød. Derfor har vi en tekniker klar ved vores vagttelefon alle årets 365 dage, der er klar til at rykke ud, hvis uheldet skulle være ude. Vi rykker ud i hele Jylland + Fyn og servicerer dit køkken med kort varsel. Vi kan klare alt i dit køkken – ovn, opvask, friture, komfur, køleskab.

Hvis du har en eftersynsaftale hos os, så får du 10% rabat på regningen, hvis du får brug for, at vi rykker ud med vagttelefonen.

Mandag til torsdag: kl. 16:00-20:00

Fredag: kl. 15:00 – 20:00

Weekend og helligdage: kl. 08:00 – 20:00