Køleservice

Lav en aftale om køleservice på dit udstyr. Det betaler sig.

P.E. Kristensen er specialister indenfor køl- og varmepumper, og vi udfører alle former for opstilling, montering, igangsættelse, samt service, reparation og eftersyn på køle- og fryserum.

Vi har mere end 40 års erfaring med storkøkkenservice og vaskeriservice, og er servicepartnere for Electrolux og Zanussi Professionel. Alle vores køleteknikere er certificerede, og du er altid garanteret det samme grundige eftersyn uanset størrelsen på køleanlægget.

Med en aftale om køleservice med P.E. Kristensen får du bl.a.:

→ En serviceaftale skræddersyet efter dine behov
→ Adgang til vores vagttelefon 365 dage om året
→ Certificerede teknikere i nærheden - vi servicerer hele            Jylland og Fyn - hurtigt
→ Køleteknikere, der kan udføre dit lovpligtige årlige eftersyn

Derfor er en serviceaftale en god ide

Med en aftale om køleservice med P.E. Kristensen er du sikker på, at dit fryse- og kølerum løbende vedligeholdes, så anlægget altid yder optimalt. På den måde undgår du nemmere nedbrud og driftstop, og levetiden på dit anlæg forlænges. Skulle uheldet være ude, sikrer vores køleservice samtidig, at du hurtig kan få kompetent hjælp fra vores certificerede teknikere.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at lave en serviceaftale med os eller har du spørgsmål? Kontakt os via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Se også vores:

Electrolux Storkøkken Service

LÆS MERE

Electrolux Vaskeriservice

LÆS MERE

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at lave en serviceaftale med os, har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at benytte dig af kontaktformularen herunder, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.